Jsme milovníci indické kuchyně a chceme se s vámi podělit o chutě, vůně a recepty a brzo i o kořenící směsi a pasty.
Kousky jehněčího, spousta koření, pomalé dlouhé vaření...výsledkem je chuťově velmi výrazné silné curry
víceJedná se o u nás ne moc obvyklý způsob přípravy kuřete, ale doporučuji ho zkusit. Je to zase něco jiného než obligátní maso v červených omáčkách
víceJogurtová omáčka s pastou z mandlí a kousky kuřete marinovaných v jogurtu a koření, to zní dobře, viďte? Vyzkoušejte tohla chuťově bohaté slavnostní jídlo
víceKrevety a kokosové mléko se k sobě báječně hodí. Výsledkem tohoto receptu jsou krevety v chuťově bohaté a lahodné omáčce.
víceJídla připravovaná v peci Tandoori jsou velmi oblíbená, pec doma ale nikdo z nás asi nemá. Nebojte se, kuře Tandoori si můžete připravit i v troubě, a nebo naprosto skvělé je na grilu. Já dělám nejraději celé kuře "na placato", klidně můžete použít třeba jen části kuřete, ale určitě volte kousky s kostí. Maso blízko kosti má prostě intenzivnější chuť, jen si dobře pohlídejte propečení,musí se samozřejmě připravovat déle než to vykoštěné.
více