z každého rožku trošku

FOODBLOG ROKU 2024, VÝZVA S ETA...A THALI K TOMU

Rok se s rokem sešel a je tu další výzva s ETA a tentokrát na téma "léto na talíři". Já to pojala po svém, no a po indicku zároveň, THALI. Na toto téma se mi prostě Thali perfektně hodí. Plno malých mističek s různými pokrmy, které jsou vybrané tak, aby v horkém létě ochlazovaly organismus.

více

FOOD BLOG ROKU 2022 A VÝZVA FUTURISMUS V JÍDLE

11. 09. 2022

Každoročně je v rámci Foodblogu roku vyhlášena výzva, kterou blogeři plní. Letošním zadáním byla budoucnost jídla - FUTURISMUS. Jak jsem ji pojala já, se dozvíte v tomto článku, který obsahuje i recept.

více

10 RAD JAK VAŘIT PODLE MÝCH RECEPTŮ & JEDNA BONUSOVÁ NAVÍC

20. 12. 2021

Snažím se vám psát recepty tak, abyste jim co nejlépe rozuměli, ale občas se určitě hodí nějaká ta rada navíc. Takže pokud se rozhodnete podle mě vařit, přečtěte si nejdříve tyhle základní rady, doufám, že vám to pomůže se v receptech lépe orientovat.

více

LITINOVÉ NÁDOBÍ, KRÁSNÁ ZÁVISLOST

22. 11. 2020

Určitě si říkáte, co já na té litině mám. Je těžká, speciální na údržbu, a ještě k tomu drahá.Souhlasím, ale přesto je litinové nádobí moje nejoblíbenější. A chci vám prozradit proč a přesvědčit vás, že alespoň jeden kousek byste měli mít v kuchyni taky.

více