PANEER BHURJI

PANEER BHURJI

 

  • 400g paneeru 
  • 3 lžíce oleje 
  • 1 cibule 
  • 1 lžíce česnekovo zázvorové pasty 
  • 4 rajčata 
  • 1/2 lžičky kurkumy
  • 1/2 lžíčky černého mletého pepře 
  • 1/2 lžíčky mletého římského kmínu 
  • 1/2 lžičky mletého chilli 
  • polovina červené papriky (zhruba 100g) 
  • sůl podle chuti
  • Velká hrst čerstvého korinadru 

 

Na oleji orestujte do hněda nadrobno pokrájenou cibuli, poté k ní přidejte česnekovo zázvorovou pastu, na malé kousky pokrájená rajčata a všechno koření. Promíchejte a společně restujte tak dlouho, až budou rajčata rozvařená a od směsi se začne oddělovat tuk. Pak přidejte také na malé kostičky pokrájenou červenou papriku a nechejte zhruba 3 minuty provařit. Paneer v rukou rozdrobte nadrobno (pokud zůstane pár větších hrudek, vůbec nevadí) a společně s nasekaným koriandrem vmíchejte do připravené směsi. Pokud bude třeba osolte.

 

PANEER BHURJI