1 lžička semen pískavice
1 lžička fenyklu
1 lžička kalongi (cibulové semínko)
1 lžička koriandru
1 lžička kurkuma
1 lžička mleté papriky
1/2 lžičky mletého chilli
1 lžička soli
3 lžíce oleje
3 cibule
400g konzervovaných krájených rajčat
100g jogurtu
250g paneeru
1 lžíce sušené pískavice
čerstvý koriandr
Na suché pánvi nechejte rozvonět pískavici, fenykl, kalongi a koriandr, nechejte vychladnout a rozmixujte nebo rozdrťte v hmoždíři. Potom smíchejte s kurkumou, paprikou, chilli a solí.
Na jedné lžíci oleje do hněda orestujte nadrobno pokrájenou cibuli, kterou pak rozmixujte na hladkou pastu.
Paneer nakrájejte na malé kousky (recept na paneer najdete ve výběrech)
V hlubší pánvi rozehřejte zbylé dvě lžíce oleje a do zlatova orestujte na proužky nakrájené dvě cibule. Přidejte už dříve připravenou cibulovou pastu a mix koření, vše pečlivě promíchejte. K této směsi vmíchejte rajčata a za občasného míchání redukujte až do zhoustnutí. Jogurt rozmíchejte metličkou (změní tím strukturu), přidejte k základní směsi a při mírné teplotě provařujte zhruba pět minut. Pokud je potřeba, dosolte.
Nakonec opatrně vmíchejte paneer, nechejte ho prohřát, přidejte pískavici a čerstvý koriandr.
K podávání se nejlépe hodí chapati.